Мене звати Денис, мені 12 років. Моя сім'я - це я і моя мама. Ми живемо вдвох. Мама поліцейська та учасник бойових дій. Тато живе окремо, з перших днів на передовій, захищає нашу державу. У нас із ним гарні стосунки. Мої інші родичі живуть у Львівській області: бабусі, дідусь, двоюрідні братики та сестрички, дяді, тьоті. До них їздим у гості 1-2 рази на рік в село. Я професійно займаюся спортом - карате. Це моє улюблене заняття. Нещодавно повернувся з Міжнародного турніру "Карате 1 - Юнацька Ліга" у Венеції. Нажаль програв, але це мій перший досвід такого рівня. 

Війна безпосередньо стосується нашої родини. Мама поліцейська з перших днів війни була в Києві, займалася забезпеченням поліцейських всім необхідним для перебування в місцях їх дислокації та на виїздах для зачистки територій Ірпеня. Тато пішов добровольцем в ТРО, зараз воює у лавах ЗСУ.

Моя бабуся, яка проживала в Маріуполі, втратила своє житло (його розбомбили), а саму бабусю вивезли до росії.

Мрію, щоб з війни живими та неушкодженими повернулися мій тато, мої три двоюрідних дядьки, щоб вціліла наша квартира, бо мама ще сплачує за неї кредит, мрію ще хоч раз побачити бабусю з Маріуполя і приїхати до неї в гості в Маріуполь на море. А у Святого  Миколая хотів би попросити щось спортивне, що стосується карате, або професійний волейбольний м'яч.