Дорогий святий Миколай, мене звати Влад, мені 11 років, та в мене є молодша красуня сестричка, ім'я якої Влада))) Так, це правда, це ім'я батькам запропонував я, мама і тато спочатку усміхнулись, але недовго думаючи з радістю погодились. Тепер у нашій родині Влад і Влада з різницею в 5 років. Я навчаюсь в 6 класі та займаюсь уроками гри на гітарі, нещодавно здав екзамен по музиці найкраще, моя сестра дуже любить танцювати, вона займається танцями. Моя мама добра та розумна, а тато сильний і теж дуже розумний. Також ми живемо разом з бабусею, вона у нас молода та сучасна. Поки мамо і тато наработі, ми з бабулею, то печиво напечимо, то ще якесь заняття придумаємо.

У нас взагалі дуже весела родина. Ми дуже любимо проводити час разом, гуляти подовгу з нашим песиком Тедді, він дуже гарний та кумедний. Ми з сестрою дуже любимо друг друга, та всіх своїх рідних бабусів, дідусів, двоюрідних братів та сестер. Раніше ми кожні вихідні проводили час з сім'єю десь на прогулянці, їздили в ліс, виїжджали в городські парки, любили мандрувати по країні, але нажаль наше місто потрапляє під обстріли і вже такої можливості немає.

Дуже жалко, що моя сестричка не змогла пізнати, що таке дитячий садок, хоч вона проходила всього рік туди, але дуже полюбила це місто, ії цікаво спілкуватися з дітками, та на цей час в неї дуже мало друзів та спілкування, і це дуже відображається на нашому розвитку. Я навчають тільки онлайн, хоча чув, що в деяких містах діти ходять в школу, но в нашому місті такой можливості нема, але ж так хочеться піти до школи та почати жити нормальним життям.

Мрію про те, щоб наступив МИР! Щоб всі сім'ї воз'єдналися, бо сім'я та сімейні цінності, це найголовніше в житті! Щоб всі були здорові та щасливі. А ще я дуже хочу нову гітару, бо на старій вже не такий звук, бо вона старенька та небагато тріснула. Батьки дуже хочуть подарувати нову гітару на день народження, якщо зможуть накопичути грошей, але я все розумію і чекаю. А моя сестричка дуже хоче мікрофон, щоб мені подспівувати)))