Привіт, мене звати Ярослава. Мені 13 років. Я з міста Скадовськ, Херсонської області, моє місто дуже гарне, воно розташоване біля моря, влітку туди приїжджають відпочиваючі. Також у нас є гарний, чистий острів Джарилгач. Ще щоліта у Скадовську проходять Чорноморські ігри, багато українських співаків приїжджають, щоб заспівати для нас.

Зараз через те що моє місто знаходиться під окупацією, ми з мамою змушені були виїхати. Зараз я перебуваю в Одесі. Одеса гарна та велика, мені тут подобається. У мене з'явилися нові друзі, а ще я познайомилася з дівчинкою, яка теж з Херсонської області і ми разом інколи ходимо гуляти.

Через війну наша родина розділена..мій тато і бабуся знаходяться вдома у Скадовську, а брат за кордоном, я дуже сумую за моєю родиною..і хочу швидше їх побачити. Я вдячна своїй родині, у нас дуже класна сім'я! Я мрію про те, щоб нарешті закінчилася війна та найшвидше повернутися додому..Також я хочу, щоб ти мені подарував ноутбук або планшет, так як мені немає на чому займатися по онлайн уроках, але буду вдячна за будь-яку увагу від тебе.