Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Сагіна

«Мені довелося бігти за дитиною, яку відправила до Краматорська, бо туди прилетіли снаряди»

переглядів: 310

Після перших вибухів, Ірина Юліївна відправила свою дитину на евакуацію. Ніхто не очікував що війна затягнеться надовго, розповідає жінка – «Впав літак, недалеко біля поля, тоді ми зрозуміли, що погано, але припускали, що це, ну тиждень, два-три дні, хтось когось захопить і все, а те, що це затягнеться на роки, навіть не припускали». Було страшно ходити темним містом, коли не було світла, биті вікна порожніх будинків і під ногами хрумтить скло. Вона перенесла сильний стрес, коли перебувала в підвалі і хвилювалась за свою другу дитину – «Сидіти в підвалі, колінами прикривати вуха і вдавати, що особливо страшного нічого не трапилося, коли снаряди там гупали, дитина не повинна була злякатися, а потім я повинна була з верхнього поверху спустити дитину напіводягнену вниз, коли гупають снаряди, посадити її в машину і відправити в Краматорськ, після цього у мене дитина з сивим волоссям».

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2021 Аудіо Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я діти розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій