Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Іванівна

«Мені не вірилося, що це війна, доки Станицю не почали бомбити»

переглядів: 806

До війни було чудове життя. Я не можу говорити спокійно. У мене чоловік загинув унаслідок бойових подій. Він дуже переживав і на нервовому ґрунті… Це болюче питання. Маю дві правнучки, але вони поїхали до Києва. Син теж там мешкає. Одна онука мешкає в Америці, там у неї вже народилася донька. Ми спілкуємося лише по інтернету, телефонний зв'язок дуже поганий.

Я працювала годинниковим майстром, цікава була робота. Чоловік був військовим. Коли почалася війна, ми нікуди не виїжджали. Діти, звісно, ​​поїхали, а ми із чоловіком залишилися тут. Мені не вірилося, що це війна, доки Станицю не почали бомбити.

У нас життя особливо не змінилося, ми жили на пенсію. Але у дітей не стало роботи, мешкали за рахунок городу, допомагали дітям.

Коли отримували гуманітарну допомогу, то це була хороша підтримка. Нам допомагали Фонд Ріната Ахметова та Червоний Хрест. Це відіграло для нас важливу роль.

Хочеться забути про війну, але це не забудеться. Хочеться миру і щоб більше не було цього всього.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Станиця Луганська 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти 2014 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій