63-річний Володимир Сафронов загинув 21 березня 2022 року в Миколаєві. Тоді російські війська обстріляли місцеву АЗС. Володимир із зятем Юрієм їхали до нотаріуса й зупинилися на заправці, коли ворог вдарив по ній. Вони обоє, а також працівник заправки – загинули. Касирка отримала поранення.

Мій чоловік був хорошою людиною

Володимир Сафронов народився в Росії. У 1970-х переїхав до України. Оселився в Миколаєві. Одружився. Усе доросле життя важко працював. У 1983-му поїхав на Донеччину, де став прохідником на шахті. Через трохи більш як 10 років повернувся у Миколаїв. Тут працював трактористом, екскаваторником на підприємстві, яке надає послуги з водопостачання та водовідведення.

Після початку повномасштабного вторгнення Володимир допомагав робити окопи для ЗСУ. Також у перший місяць війни працював ледь не безперервно – щоби мешканці міста мали воду.

Найбільшим хобі Володимира були його діти та онуки, розповіла дружина Юлія.

«Ми прожили 42 роки разом. Він любив онуків. Спілкувався з ними та з дітьми. На похороні були всі його товариші, відгукувалися лише позитивно. Мій чоловік був хорошою людиною. Кожній жінці такого бажаю – домашній, хазяйновитий. Родина – це святе було для нього», – розповіла Юлія.

У Володимира залишилися дружина, дочка, син та троє онуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.