33-річний Олександр Стрельцов загинув 27 березня 2022 року в селі Чаплищі на Сумщині. Близько 14:00 він із цивільною дружиною та пасинком поверталися додому з міста Буринь – туди дісталися пішки, аби придбати харчі. Дорогою назад сім’я перетнулася з колоною російської техніки, яка тягнула за собою поламаний танк. Танк зірвався та наїхав на Олександра. Він, з численними переломами, загинув дорогою до лікарні. Пасинкові Олександра, який отримав поранення, довелося ампутувати частину ноги.

Місце трагедії було всипане борошном і залите кров’ю

«У Бурині вони купили борошно, м'ясо, цукор... Місце трагедії було всипане борошном і залите кров’ю. За кілька днів до загибелі Саша розповідав, що почав бачити погані сни. Ніби щось передчував», – сказав батько загиблого, якого також звати Олександр.

Олександр Стрельцов народився в Одесі, у 1989 році з родиною переїхав на Сумщину. За освітою був маляром-штукатуром, працював вантажником. У вільний час любив збирати гриби, захоплювався риболовлею. Часто навідувався до батьків та допомагав їм по господарству. Рідні пригадують Сашка спокійним, чуйним, працьовитим, комунікабельним та поступливим.

Кілька останніх років життя Олександр був у парі з цивільною дружиною Антоніною. Виховували сина. Також жінка мала чотирьох дітей від попередніх стосунків, вони називали Сашка татом і дуже любили, кажуть родичі загиблого.

«Олександр був веселим, любив музику. Іноді зателефоную, чую по голосу, що щось не так, але він не зізнається, каже: «У мене все добре». Він ніколи не проявляв смутку. Не мав шкідливих звичок. Дуже любив сім’ю», – розповіла сестра загиблого, Тетяна.

В Олександра Стрельцова залишились батьки, двоє рідних сестер, старша донька та маленький син.

Історія з instagram каналу Victims of russia.