Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Арсентівна Шеремет

«Ми не розуміємо за що росіяни на нас напали»

переглядів: 80

Навіть після того, як будинок постраждав під обстрілами, Валентина з чоловіком не знали, як виїхати з Ізюму. Добре, що їм допомогли волонтери.

Живемо з чоловіком і донькою. Зараз не працюємо. Ми з міста Ізюм. Мені 70 років.

У нас хату розбило, і довелось виїхати з дому. Ми зранку спали. Бахнуло. Прокинулися, з хати вибігли ледь живі. От і все. У нас будинок відразу постраждав. Усе пошкоджено, у дворі все розбило: і сараї, і гаражі. Якраз снаряд прилетів у двір.

Ми в підвалах сиділи, не знали, як виїхати. Потім нас волонтери вивозили – ми до доньки добиралися. Досі не знаємо, що там і як удома.

Усе, що відбувалось навколо, шокувало. За що, чому росіяни так вчинили? Усе життя ми прожили, а на старості років залишилися без нічого. Коли це все почалося, пенсії не було. Ми були голі й босі. Дякуємо, що чужі люди допомогли, дали якихось речей. Тепер гуманітарну допомогу отримуємо і гроші.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ізюм 2022 Текст Історії мирних пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари літні люди (60+) окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій