Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталя Малій

«Мене з донькою осколками поранило в ноги»

переглядів: 1049

Повз обстріляні будинки на околиці Слов’янська ми з моєю дочкою, 15-річною Поліною, ходимо, не підводячи очей. Їй досі страшно дивитися в боки.

У травні 2014 року ми з нею поверталися з магазину. Раптом поруч почали вибухати снаряди. Сховатися в чужому під’їзді не встигли. Нас обох поранило в ноги: мене в праву, її в ліву. Хлопчика вбило на наших очах. Дивом нам не прилетіли осколки в голову.

Мені зробили операцію в Слов’янську, а Поліну довелося везти до Харкова. Великий осколок пройшов усього за два міліметри від стегнової артерії. Дочка могла загинути відразу.

Після операції Поліна повернулася до Слов’янська, але жити, як раніше в мирному місті, не змогла. Її мучили різкі болі, простріли в ногу, у п’яту. Вона могла вночі встати і криком мене розбудити. Нам із Поліною в Штабі Ріната Ахметова запропонували пройти реабілітацію. Майже відразу ж це почало давати результати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Слов'янськ 2014 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій