Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Анатоліївна Лисенко

«Мене контузило, повністю віднялася ліва сторона»

переглядів: 537

До війни Наталя працювала перукарем. Зараз залишається лише згадувати усмішки вдячних клієнтів, адже під час обстрілів її контузило, а згодом частково паралізувало кінцівки. Незважаючи на складнощі, жінка не здається і мріє знову бачити радість в очах оточуючих.

Я за професією перукар, працювала у чоловічому та жіночому залах. Дуже люблю свою професію, просто обожнюю, але тепер позбавлена цього.

Мене контузило, повністю віднялася ліва сторона

Коли почалися обстріли, був звук, схожий на сирену. Мене контузило, повністю віднялася ліва сторона. Тільки права рука працює. Зараз я стала інвалідом і не можу навіть пересуватись, живу з мамою.

Ми весь час жили у Станиці, під час обстрілів ховалися у підвалі.

Мрію про здоров'я, щоб дарувати посмішку та бачити радість у відповідь. Більше сміху чути, більше добрих мрій, добрих вчинків. Це найвеличезніше щастя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Станиця Луганська 2014 2021 Текст Історії мирних жінки 2014 зруйновано або пошкоджено житло поранені обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій