Доброго вечора Святий Миколайчику, мене звати Олександр, мені 2 рочки і 10 місяців, зараз я проживаю у Львівській області село Підбірці, до повномасштабного вторгнення рф я проживав у місті Львові в самому центрі, але щоб мати змогу ховатись від ракет, ми переїхали.

Мені тут у селі подобається, я маю друзів, але дуже хочу повернутись додому і щоб війна закінчилась. Я дуже сильний хлопчик (так мама говорить), в мене є маленька сестричка Улянка їй 10 місяців, а я, виходить, старший братик. Я допомагаю мамі у всьому.

Святий Миколайчику, мені зараз дуже не вистачає спокою, я дуже хочу повернутись додому і щоб настав Мир. Хотів би поділитись з Тобою Святий Миколайчику всім, що в мене є, щоб діточки були такі ж сильні як і я. Мама мене навчила всім і за все дякувати, говорить, що я дуже вихований хлопчик. Я хотів би подякувати мамі і татові за життя, за турботу, ласку, за те, що дуже стараються для нас з сестричкою, хоч їм теж важко. Бабусі з дідусем за те, що приїжджають до нас, бавляться з нами. Я хотів би подякувати своїм друзям за те, що вони в мене є, я завжди дякую продавщиці в магазині, я дякую за все Господу Богу, хоч зараз нелегкий час для всіх, як для діточок так і для дорослих, я вдячний за все.

Святий Миколайчику, я дуже люблю машинки і солодощі і дуже хотів би отримати в подарунок від Тебе машинку і багато багато солодощів. А мрія у мене, напевне, така як у всіх зараз, щоб всі були здорові і настав Мир. Святий Миколайчику, я буду дуже дуже чемний і з нетерпінням чекатиму подаруночок. Дякую Тобі.