64-річна Світлана Потапова загинула 13 липня 2022 року в селі Новоселівка на Миколаївщині. Снаряд впав неподалік двору її куми, куди Світлана прийшла, аби зарядити телефон та поспілкуватися. Поряд загинуло ще троє людей.

Мені її дуже не вистачає

Світлана – родом зі села Висунськ, але більшу частину життя мешкала у Новоселівці. Працювала доглядальницею телят у тваринному господарстві, мала відзнаки та премії за роботу.

Кума Галина розповіла, що Світлана не мала багато хобі, оскільки чи не весь час працювала, а ще – поралася на городі, доглядала дітей. Коли ж знаходила вільну хвилинку, дуже любила читати.

«Вона мала запальний характер. Була справедливою. Світлана не мовчала, якщо бачила, що десь є неправда. Вона прямо в очі могла «рубанути» все, що думає. Ніколи нічого не боялася та не приховувала», – пригадала Галина.

«Мама була великою людиною. Завжди намагалася бути першою в усьому – у роботі, у господарстві. Вона була дуже незалежною людиною. Була найкращою! Любила всім допомагати та до останнього сподівалася, що скоро все буде добре. Мені її дуже не вистачає. Я дуже за нею сумую…», – сказала дочка Світлани, Тетяна.

У Світлани Потапової залишилися дочка Тетяна, син Сергій та троє онуків. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.