Святий Миколаю! Мене звати Богдан. Мені тринадцять років. Я з Донецької області з міста Слов'янська, моє місто дуже гарне але і недуже велике, в нашому місті є багато солоних озер, до нашого міста приїжджали лікуватися з інших міст.

Зараз я перебуваю в Сумській області, місто Лебедин, село Губчене. Друзі у мене є, не дуже багато, але ми дружні, Андрій, Сашко, Данило та Ігор. Ми покинули рідну домівку, довго переїжджали, батькам і мені дуже важко без рідного міста і дому. Сумую за друзями, за домом та за миром в Україні.

Вдячний батькам і нашій армії ЗСУ, що я живий і здоровий. Мрію я про мир в Україні, що б найближчим часом повернуся в рідну домівку, якщо вона буде ціла. Любий Миколаю, я розумію, що нас дуже багато і бажань теж у всіх дітей багато, а ти один. Але так як у батьків немає зараз можливості купити мені Тюбінг, надувні санки, я прошу у тебе такий подарунок. І ще чогось для мого наймолодшого братика, йому вісім місяців, звати його Ельдар, він дуже важко народився, у другому місті далеко від дома.

Віримо в перемогу і в наші ЗСУ. Слава Україні!!!