Привіт Святий Миколаю, мене звати Дар'я. Мені один рік, я дуже сильно люблю свою маму і дуже люблю тата. А ще в мене є старший братик Іван, йому три роки. Я дуже сильно люблю гратися разом з Ванечкой, ми разом розкидаємо іграшки і складаємо, малюємо і граємо машинками. Це дуже весело. 

Коли почалася війна, то я щє тільки два тижня як була у мами в животику. Там було тепло і безпечно, але вже коли я пять місяців була в животику, я чула дуже гучні вибухи і обстріли, в цей час я відчувала, що мамі дуже страшно, ми ховалися з мамою і Ванечкой у підвалі. І так з липня 2022 року так було щодня.

Через 1,5 місяці ми переїхали з Нікополя до бабусі з дідусем. А потім в листопаді мені дуже сильно захотілось обняти матусю і тата, і побачити свою родину. Ми з мамою, татом і Ванюшею поїхали до рідного міста і там я народилася.

В цю ніч дуже сильно стріляли, тому мене з мамою перевели у підвальне приміщення і добра тітонька-лікар допомогла мені народитися.

Не дивлячись на те, що поряд було чутно вибухи, ми з мамою були дуже щасливі, тому що нарешті змогли обійнятися. З мамою було дуже тепло і спокійно! 

Я мрію про те щоб закінчилась війна. Щоб ми всі разом жили у безпечному місці і більше ніколи не було страшно.