51-річна Анжеліка Бучковська загинула 29 березня у Миколаєві. Тоді росіяни обстріляли обласну військову адміністрацію, де працювала жінка. Від ракетного удару по будівлі ОВА загинуло 38 людей.

Мама була світлою, мала щире серце і багато усміхалась

Анжеліка Бучковська працювала заступницею начальника відділу розвитку внутрішньої торгівлі, підприємництва та регуляторної політики управління економічного розвитку та стратегічного прогнозування.

«Більш відповідальної людини я ніколи не зустрічав. В неї все було дуже чітко. Не пригадаю і дня за понад 20 років, щоби мама хоч на хвилину запізнилась на роботу. І на жаль, в день обстрілу Миколаївської ОВА, вона теж була на роботі вчасно, і загинула. ЇЇ вклад в розвиток області просто неоціненний. Мама любила свою роботу», – розповів син загиблої Владислав Бучковський.

Владислав каже, що його мама була світлою, мала щире серце і багато усміхалась.

«На маму завжди можна було покластись. Мені дуже не вистачає моєї доброї, світлої, розумної і завжди готової прийти на допомогу мами. За одну секунду і найжорсткішим чином Росія відібрала в мене найважливішу людину в житті, залишивши величезний біль назавжди. Ніколи не забуду і не пробачу», – написав Владислав Бучковський.

Історія з instagram каналу Victims of russia.