Доскаль Микита

Ірпінський фаховий коледж економіки та права

м. Ірпінь, Київська область

студент 1 курсу

Викладач: Сергієнко Наталія Володимирівна

Моя Україна майбутнього

На жаль, зараз наша країна перебуває у стані війни. Кожного дня в нашій країні хтось втрачає сім’ю, друзів, або доводиться жертвувати чимось важливим. Ці важкі для нашого суспільства події сповільнюють розвиток нашої країни, тому нам, українцям, потрібно бути справді мужніми й любити нашу країну.

Мир сьогодні - це те, чого бажає кожен. Мир – це щасливі посмішки на обличчях, це коли ти можеш повернутися додому, знаючи що його ніхто не забере, мир – це коли ти дивишся на небо і відчуваєш себе в безпеці, мир – це свобода, яку я бачу в нашій країні майбутнього.

Після перемоги в нашій країні почнеться відбудова, до країни повернеться багато наших людей, а також на українські ринки почнуть заходити іноземні інвестиційні компанії, які будуть зацікавлені в цій відбудові і покращуватимуть нашу економіку, відповідно з’явиться більша конкуренція, українські товари і послуги будуть підіймати планку якості, а люди, які повернулися, зможуть поділитися досвідом, як покращити нашу країну.

Я пишаюся тим, що я українець, і бажаю нам скорішої перемоги. І в день, коли вона настане, найгучніше лунатимуть слова: «Слава Україні!»