Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання.

Віра Щеголь

Директор Боярського академічного ліцею "Гармонія" Боярської міської ради.

Кожен учитель – частина величезного механізму, яка сьогодні змінює історію

Лютий 2022 року змінив світогляд кожного українця. Педагоги нашого закладу працювали волонтерами: надавали допомогу людям в укритті, плели сітки, готували обіди для тероборони та внутрішньо переміщених осіб, долучалися до збору гуманітарної допомоги.

Кожен учитель – частина величезного механізму, яка сьогодні змінює історію. Ми допомагаємо не лише здобувати знання, а й впливаємо на розвиток особистості, на її життя, її майбутнє, а, отже, й на майбутнє нашої країни.

Сьогодні педагоги ліцею, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, незважаючи на відповідальність і психологічну напругу, працюють за змішаною формою навчання. Вони, долаючи труднощі дистанційної освіти, навчилися і вдало поєднують офлайн та онлайн навчання, працюють із дітьми в укритті, надаючи психологічну підтримку.

Я, як керівник закладу, пишаюся своїми колегами і дякую кожному за їх працю, оптимізм, натхнення та відданість! Колектив учителів, дітей та батьків «БАЛ Гармонія» - є активним учасником різноманітних благодійних акцій на підтримку ЗСУ.

Віримо у Перемогу, наближаємо її ! Разом ми сила! Слава Україні! Героям слава!»