Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання.

Майя Науменко

Директор Фастівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 – центр військово-патріотичного «Гарт».

Кожен із перших днів війни приймав для себе непросте рішення

«Трагічний день 24 лютого змінив усю країну і кожного з нас, коли ми відчули всепоглинаючу і руйнівну силу загарбницької війни росії проти України.

Війна не тільки руйнує, нищить, але водночас згуртовує, єднає народ у єдиному пориві проти спільного ворога. Кожен із перших днів війни приймав для себе непросте рішення, що буде робити, де його місце, щоб з усім народом наблизити Перемогу!

Колектив нашого освітнього закладу теж не міг стояти осторонь загальнонародної справи боротьби проти ворога, адже й сам профіль закладу – центр військово-патріотичного виховання «Гарт» спонукає до найактивнішої участі у всіх заходах, які наближають перемогу.

Тож із перших днів надавав прихисток і допомогу тим, хто цього потребував, займався волонтерською діяльністю. Частина наших викладачів із перших днів нападу росії стали до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну.

І попри всі проблеми воєнного часу наші викладачі здійснюють навчання дітей та проводять роботу щодо виховання патріотичного духу у дітей та учнівської молоді.

Переконані,що спільними зусиллями,ми здобудемо очікувану перемогу! З нами Бог, Правда і Збройні Сили України! Слава Україні! Героям слава!!»