Життя семирічного Руслана Самофалова відібрав російський обстріл у селі Рівне Донецької області. 6 січня 2024 року ворог атакував населений пункт ракетами С-300. Поряд із хлопчиком загинули його мама, тато, молодша сестра, бабуся і двоюрідний брат.

Коли зібралися разом, у дім прилетіла ворожа ракета

Руслан народився на Донеччині. Жив із батьками у селі Рівне. Обожнював конструктори і у чотири роки дуже швидко збирав складні фігури.

«Сашко і Даша довго чекали на першу дитинку і були неймовірно щасливі, коли дізналися, що стануть батьками. Русланчик зростав соромʼязливим хлопчиком, та водночас кмітливим і допитливим», – розповіла хрещена Анастасія Новікова-Михайлюк.

У 2020-му у Руслана зʼявилась сестричка Єва. Невдовзі через повномасштабну війну діти з батьками змушені були виїхати з рідного дому. Оселилися в Києві. Проте на Донеччині залишилися родичі, яких час до часу навідували.

6 січня 2024 року Руслан із рідними прийшов до бабусі по татовій лінії. Хотіли принести кутю та привітати зі святами. Коли зібралися разом, у дім прилетіла ворожа ракета.

«Після першого вибуху бабуся, яка живе неподалік, ще дзвонила до них. Вони були в домі її свахи. Уже після другого – з ними зник звʼязок. Усіх, хто там був, окрім трирічної сестрички Руслана, Єви, розірвало на шматки. Тіло дівчинки частково вціліло», – додала кума.

У Руслана Самофалова залишилися бабуся, тітка, дядьки та інші родичі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.