42-річна Наталія Климашівська загинула 25 червня 2023 року на Сумщині. Того дня близько 17.00 російські військові обстріляли село Миропілля. Наталія у той час саме мила вікна вдома. Вона отримала численні осколкові поранення й потрапила до лікарні в Сумах, де через кілька годин померла на операційному столі.

Коли дізналися про це горе, то всі сильно плакали

Наталія Климашівська останні роки життя присвятила домашньому господарству й дітям. За фахом була швачкою, а працювала кухаркою на родинній фермі. Мала також хобі – плела кошики для квітів, які потім дарувала або продавала.

«Ми разом прожили 20 років. У пам'яті всієї родини Наталія залишилася веселою і трудолюбивою. Вона займалася городом, діток доглядала. Коли дізналися про це горе, то всі сильно плакали. Та сльозами горю не зарадиш. На жаль... Сумуємо за нею», – сказав чоловік загиблої, В’ячеслав.

«Із Наташею ми товаришували шість-сім років. Усі свята ми з родинами відзначали разом. Усі будні ми були поряд. Це була дуже добра і життєрадісна людина. Якщо якась біда – завжди допомагала», – пригадала подруга загиблої, Юлія.

У Наталії Климашівської залишилися чоловік, троє дітей, наймолодшому з яких на момент втрати матері було п'ять років, а також – рідна молодша сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.