Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Петрівна

«Коли в квартирі вилетіли вікна, ми їх дошками забили і поїхали»

переглядів: 586

Валентина Петрівна дуже любила рідний Донецьк і не могла перенести, коли місто стали обстрілювати. Вона з чоловіком і молодшим сином виїхала в село, тепер не може ні відвідати старшого сина, ні поглянути на свою квартиру.

Ми до війни жили в Донецьку – я з чоловіком і наші сини. Коли почали бомбити, це неможливо було винести. Цей страх ми всі на собі відчули.

Скло у вікнах вилетіло, ми їх забили дошками, зібралися і поїхали до Максимільянівки, а один син зі своєю сім'єю залишився. Зараз не можемо поїхати ні з дітьми побачитися, ні в свою квартиру потрапити, це дуже погано.

Коли в квартирі вилетіли вікна, ми їх дошками забили і поїхали

Нам допомагали різні благодійні організації. Рінату Ахметову велика подяка, він нам регулярно надсилав продукти. Ще фінська фірма дуже допомогла, грошову допомогу видали.

Я хочу, щоб все це зупинилося, щоб війни не було, і ми не слухали постріли. Хочу їздити в Донецьк, я дуже любила це місто.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2015 2021 Текст Історії мирних пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) обстріли Донецька розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій