Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина

«Коли прилетів снаряд, розбило веранду з коридором»

переглядів: 502

Жителька Валуйського навіть через сім років не перестає дякувати долі та друзям, які допомогли зберегти майно після бомбардування. Коли вона з літньою мамою поїхала подалі від обстрілів, до її будинку потрапив снаряд і пошкодив вікна, а другий зніс веранду в маминому будинку.

До війни, як і зараз, ми з мамою жили у Валуйському. Лише у червні 2014 року на чотири місяці виїжджали на Вінниччину, а коли повернулися 15 листопада назад, були шоковані. Тут були бомбардування.

У мами будинок було зруйновано. Коли прилетів снаряд, розбило веранду з коридором. І біля мого будинку вікна повилітали. Загалом ми втрапили, мама і я.

Коли прилетів снаряд, розбило веранду з коридором

На щастя, ми на той момент були у Вінницькій області. Мені тоді подруга зателефонувала і сказала про те, що сталося. Дякую друзям, що вивезли всі меблі та техніку. Завдяки цьому все вдалося зберегти, нічого не вкрали.

Через війну я роботу втратила, а вік уже за 50. Ми повністю круто змінили життя.

Я часто про колишню роботу мрію, про колишнє життя. Хочеться стабільності в країні, щоб усі живі-здорові були, здоров'я щоби було.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Валуйське 2014 2021 Текст Історії мирних жінки 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій