Максимові Крутіню було 33 роки. Його життя відібрала російська армія, обстрілявши 8 березня 2023 року село Придніпровське на Дніпропетровщині.

Кілька разів намагалися реанімувати, однак його життя врятувати не вдалося

Максим був родом із села Мусіївка. До школи ходив у Придніпровському. Пройшов військову службу. Здобувати вищу освіту поїхав у Дніпро.

У 2021 році влаштувався в Нікопольську пожежну частину. Працював пожежним-рятувальником 28-ої пожежно-рятувальної частини 7-го пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Був молодшим сержантом служби цивільного захисту.

На дозвіллі цікавився футболом. Любив проводити час із рідними та друзями. Будував стосунки з коханою Анастасією. Влітку 2023 року вони планували весілля, мріяли про донечку.

«Максим був дуже світлою і доброю людиною, допомагав людям. Любив свою роботу, жив нею. Радів, коли вдавалося дістати з-під завалів живих людей», – розповіла Анастасія.

8 березня 2023 року Максим Крутінь разом із Анастасією потрапили під обстріл у селі Придніпровське. На місце трагедії швидко прибув батько нареченої. Максима й Анастасію повезли до лікарні. Пожежного кілька разів намагалися реанімувати, однак його життя врятувати не вдалося.

Поховали Максима в селі Придніпровське. У нього залишилися батьки, брат і наречена.

Історія з instagram каналу Victims of russia.