Сергій Сафронов був на порозі власного дому, коли російський обстріл відібрав його життя. Він загинув 7 березня 2022 року від осколкових поранень у місті Волноваха на Донеччині.

Кілька місяців не дожив до дня, коли вона отримала диплом

Сергієві було 54 роки. Він мешкав у будинку №30 на вулиці Енгельса. Працював помічником машиніста в локомотивному депо. Любив собак. Обожнював вирощувати виноград. Колишня дружина Надія розповіла, що Сергій любив свою рідну землю та був патріотом України.

«Він був дуже ерудованим. Багато читав у вільний час, з ним було цікаво спілкуватися. Із дитинства цікавився хімічними експериментами. Це захоплення передав сину, який став інженером-хіміком. Також Сергій дуже пишався, що донька навчалася у медичному університеті. Кілька місяців не дожив до дня, коли вона отримала диплом», – розповіла Надія Сафронова.

«Мій батько був добрим, тихим, турботливим. Для нього я завжди була маленькою дівчинкою, а брат – прекрасним дивом. Татові можна було розповісти абсолютно все. Він би спокійно вислухав, кивнув. А в очах можна було б прочитати, що навіть якщо він чогось не зрозумів, то все відчув… Він завжди на нашому боці, на боці своїх дітей. Він залишиться в наших серцях розумним, веселим. А ще людиною, яка обожнює різноманітні історії і завжди готова прийти на допомогу», – додала дочка Ельвіра.

У Сергія Сафронова залишилися колишня дружина, син і донька.

Історія з instagram каналу Victims of russia.