32-річний Сергій Яровий загинув 6 березня 2022 року в Ірпені Київської області. Ворожий снаряд влучив у квартиру, де був він із родиною. Російська армія атакувала з артилерійської установки з території Бучанського заводу склотари. У помешканні Ярових знесло стіни. Тоді загинув також батько Сергія, Михайло.

Кажуть, що час лікує…. Ні! Жити важче з кожним днем

Сергій Яровий був родом із Донецька. Там закінчив геологічний факультет політехнічного університету. Любив рибалити, був фанатом футбольного клубу «Шахтар».

Через війну Росії проти України у 2014 році родині Сергія довелося втікати з рідного Донецька. У 2016-му він із батьками, сестрою і племінником оселилися в Ірпені. Останній період життя Сергій працював менеджером із продажу вікон та дверей, адже роботу за спеціальністю знайти було складно.

Родина Ярових знову застала війну – вже в Ірпені у лютому 2022 року. Місто було оточене, виїздити було вкрай небезпечно. Вранці 6 березня Сергій із родичами все ж наважилися на евакуацію власним авто. Але колону обстріляла російська армія під селом Стоянка – попри те, що на авто були написи: «діти», «дети».

Внаслідок атаки тоді були загиблі і поранені. Родина Сергія Ярового не постраждала – їм пощастило повернутися до паркінгу свого будинку.

«Увечері, коли не було сповіщення про повітряну тривогу, ми піднялися в квартиру на 15 поверсі, щоби помити трирічного онука і взяти продукти. Орієнтовно о 21.00 поряд із будинком пролунав гучний вибух. Ми кинулися на вихід. Другого вибуху вже не чули – це було пряме влучання снаряду в квартиру… Першими бігли донька з онуком і я, ми вижили. А наші хлопці закрили нас своїми тілами. Мій чоловік загинув миттєво, син помирав у мене на руках. Кажуть, що час лікує…. Ні! Жити важче з кожним днем. Приходить розуміння того, що сталося, а виправити це неможливо. Вчитися з цим жити дуже важко. Я ніколи не пригорнуся до свого синочка, не візьму на руки його сина або донечку», – сказала мама загиблого Марина Ярова.

У Сергія залишилися мама, сестра і маленький племінник.

Історія з instagram каналу Victims of russia.