Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Михайлівна Янушевська

«Як ми всі боїмося! Це жахливо!»

переглядів: 554

Я живу в Мар'їнці з того часу, як отримала квартиру, вже більше 40 років. Пропрацювала на будівництві, потім обірвалася рихтування – і у мене був перелом хребта, я інвалід третьої групи.

Під час війни у мене стався перелом ключиці, так і живу. До всіх цих подій все було добре, я працювала, виховувала дітей.

Син живе в Севастополі, а дочка в Мар'їнці. Мені страшно згадувати початок війни. Ми ніколи не думали, що у нас таке може бути, навіть в думках не допускали.

Спочатку чули постріли здалеку, а потім почали бомбити Мар'їнку. Це було жахливо! У моєму будинку вилетіли вікна, але головне, що дах і стіни не постраждали.

Як ми всі боїмося! Це жахливо!

Я пересуваюся тільки з паличкою, можу сходити тільки в магазин через два будинки. Мені пощастило, що квартира знаходиться на першому поверсі, а якби жила на третьому або четвертому, то не змогла б вийти. Зараз бачу погано, майже нічого не чую.

Ми постійно отримували гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Спасибі йому велике, що нас не забували.

Мені хочеться тільки миру, тиші і спокою. І всім людям цього хочеться. Як ми всі боїмося! Це жахливо! У нас не проходить ні дня, ні ночі, щоб не було стрілянини.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2014 2021 Текст Історії мирних пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) розлука з близькими Обстріли Мар'їнки
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій