Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Василь Дрогашевський

"Його тіло знайшли біля села Озера на Київщині"

переглядів: 47

Василь Дрогашевський загинув на другий день повномасштабного війни, 25 лютого 2022 року. Чоловіка вбили, коли намагався дістатися до Києва, щоби забрати тещу у рідне село – Буда-Бабинецька. Його тіло знайшли біля села Озера на Київщині.

Його тіло знайшли біля села Озера на Київщині

«25 лютого він поїхав у Київ. Доїхав до Гостомеля, телефонував мені, питав, що робити. Я кажу: «Не знаю, Вася…»... Знайшли його машину в кущах навпроти повороту на Озера. Чи таки додому повертався, чи що, нам невідомо... Півтора місяці він лежав на землі обгорілий повністю. Тіло відвезли в морг у Білу Церкву. Там нам сказали, що його застрелили», – пригадала мама загиблого, Валентина Анатоліївна.

Василеві було 52 роки. Він народився і зростав у Буда-Бабинецькій. Після армії вивчився на водія. Останні роки був далекобійником. Обʼїздив усю Україну. Любив із дружиною ходити по гриби.

«Він був добрий. Навіть, як щось зайве скаже, то наступного дня прийде, вибачиться: «Мамо, прости мене», – сказала Валентина Анатоліївна.

У Василя Дрогашевського залишилися мама, дружина, донька, онука й онук.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій