Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Раїса Миколаївна

«Через війну тут і жити не хочеться»

переглядів: 438

Пенсіонерка Раїса Миколаївна поховала сина, який загинув під час обстрілу. Жінка сумує за мирним життям і не бачить радості у сьогоденні.

До війни жили спокійно, нічого не боялися. Ми багато ніколи не жили, мільйонів у нас не було. Працювала я все життя до пенсії у колгоспі. У мене двоє синів. Пам'ятаю, коли почали стріляти, ми з сином Сашком у підвалі ночували. Його 18 серпня 2014 року вбило, з того часу я сама живу. З продуктами та покупками мені зараз другий син допомагає.

Під час обстрілу страшно було, навіть згадувати не хочеться. Коли через дорогу від мого будинку снаряд упав, вікна побило і двері на повітря винесло.

Фінансовий стан сильно постраждав, живу лише на пенсію, багато йде на ліки. У мене ноги болять, то я нікуди і не виходжу. Жодних бажань немає, через війну тут і жити не хочеться.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхня Вільхова Текст Історії мирних чоловіки пенсіонери психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій