Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Калач

«Через стрес у сина почалися напади астми»

переглядів: 1144

Я переживаю зараз усе: і війну, і безгрошів'я, і хворобу єдиного сина. Я і сама ледь не загинула під час обстрілу, коли снаряди падали поруч із будинком.

Тоді мало не втратила семирічного сина. Артем був у будівлі. А я чула свист над вухом, стояла біля куща смородини. Тієї ж секунди кинулася до дверей, але вони були замкнені. Син зачинився від страху, а сам пірнув під стіл, сидить. Я кричу: «Артемку, Артемку, відчини!». Схопила його, і ми побігли до льоху.

Не загинули, але через стрес у сина почалися напади астми. Захворів, і кожна застуда у нього закінчується стенозом – бідолашний задихається.

Узагалі, перші ознаки хвороби в Артема лікарі виявили, коли йому було три роки. Сказали мені, що дитячий організм сам впорається. Але зараз напади в сина бувають практично щодня.

Грошей на ліки не було, був тільки відчай. Допомогли мені благодійники, я номер телефону Фонду Ріната Ахметова на пакеті побачила. Закупили протиастматичні препарати й дали нам, за що я їм дуже вдячна!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2015 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій