Тетяна Харченко загинула 14 липня 2022 року внаслідок ракетного удару російської армії по центру Вінниці. У момент вибуху вона була на роботі в клініці «Нейромед». Той ворожий удар по місту відібрав життя більше двох десятків людей.

Її сміх кожного дня нагадував нам, яке прекрасне життя

Тетяні було 32 роки. Народилася у Бердичеві на Житомирщині. Закінчила Вінницький будівельний технікум і місцевий торговельно-економічний інститут, а потім – Київський інститут архітектури. Два із трьох її дипломів – із відзнакою.

Працювала у Вінниці менеджеркою клініки. Вільний час присвячувала шестирічному синові, якого виховувала сама. Час від часу навідувалася до батьків у рідний Бердичів. Любила подорожувати.

«Таня була найкращою донькою, люблячою мамою, хорошою сестрою і подругою. Вона дуже відповідальна у всьому, працьовита, чесна і порядна», – сказала мама Галина Харченко.

«Ти поділила моє життя на до і після. Коли я зустріла тебе і коли втратила! Ти залишишся моєю подругою, подругою моєї сім’ї. Частиною нашого серця. Ти будеш названою хрещеною моєї дитини, там, на небесах. А я обіцяю допомагати твоїм близьким, тут, на землі», – написала подруга Тетяни, Алла.

«Таня була не просто світлою людиною, її сміх кожного дня нагадував нам, яке прекрасне життя. Якби ви тільки могли почути цей сміх....», – додали колеги з клініки.

У Тетяни Харченко залишилися син, батьки та брат із родиною. Мама і тато жінки переїхали до Вінниці та взяли опіку над онуком.

Історія з instagram каналу Victims of russia.