22-річну Сніжану Бабанову російські окупанти розстріляли 25 лютого 2022 у селищі Гостомель Київської області. Поряд загинули її чоловік Євгеній і тітка Аделіна. Родина намагалася евакуюватися із села Демидів.

Їхню машину неможливо було впізнати, тіл – майже не було

«В автомобілі було шість пасажирів, усі налякані. Коли заїхали в Гостомель, раптом вискочив військовий, який махнув рукою, щоби розвертатися. Женя почав розвертатись і швидко їхати геть, коли по них відкрили вогонь. У тій автівці вижили син Аделіни, й Леся Бондаренко зі своєю дитиною. Леся, поранена, витягла з палаючої та розстріляної машини дітей і втекла лісом… Коли українські військові звільнили Київщину, ми зрозуміли, наскільки все було страшно. Їхню машину неможливо було впізнати, тіл – майже не було», – розповіла Влада, двоюрідна сестра Євгенія Бабанова.

Сніжана – киянка. Із 16 років вона уже працювала – була манікюрницею в різних салонах краси, допомагала своїй родині.

«ЇЇ дуже хвалили колеги за професійну та швидку роботу. Вона була працелюбною. До Сніжани завжди вишиковувалися черги. А ще вона була надзвичайно красивою – наче списана з картини. Сніжана мріяла здобути вищу освіту й працювати в індустрії краси. Також її захоплювала психологія. Ми спілкувалися про це, я їй рекомендувала книги та куди вступити. Це була світла дівчинка. Завжди усміхнена. Була гарною партнеркою Жені. Підтримувала його, надихала і вселяла віру. У Сніжани все життя було попереду», – розповіла Влада.

У загиблої залишилися мама, бабуся, сестра та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.