Ігорю Комарову було 64 роки. Він загинув у березні 2022-го в Маріуполі на Донеччині. Точні обставини трагедії невідомі. Ймовірно, Ігор загинув від осколкових поранень, коли російська армія бомбардувала місто.

Їхня домівка згоріла

«З початком повномасштабної війни Ігор з дружиною Людмилою Щербаковою залишалися вдома у рідному Маріуполі. 10 березня в їхню квартиру в Центральному районі, на вулиці Купріна, 69, поцілив снаряд. Їхня домівка згоріла», – розповіла родичка загиблого.

У той період окупанти завдавали масованих авіаударів по Маріуполю, скидаючи бомби на житлові будинки, руйнуючи цивільну інфраструктуру. Подружжю вдалося врятуватися, але згодом вони знову потрапили під вогонь ворога – ймовірно, поблизу кінотеатру «Савона».

Ігор Комаров народився та мешкав у Маріуполі. Багато років життя присвятив роботі на підприємстві «Укртелеком». Його поважали і цінували колеги. На момент вторгнення Ігор уже був на пенсії. Його пригадують чесним, щирим та людяним. Ігор був ерудованою людиною, багато читав. Мав енциклопедичні знання з багатьох сфер. Захоплювався музикою.

Ігоря Комарова поховали на Старокримському кладовищі в Маріуполі. Його дружина Людмила Щербакова зникла безвісти.

Історія з instagram каналу Victims of russia.