Марина Меть, жителька Ірпеня була розстріляна росіянами в дворі власного житлового будинку. 5 березня жінка з сином вийшли з будинку, щоб евакуюватись. Мимо проїжджав танк, що вистрілив просто в них. Ідентифікувати загиблих вдалося лише за документами, які були знайдені поруч у маленькій обгорілій жіночій сумочці.

Ідентифікувати загиблих вдалося лише за документами

«Я до останнього не знала, що Марина загинула. Вже думала постити інформацію в телеграм-каналі для пошуку зниклих, тому що вона з 9 березня не відповідала на мої повідомлення. Завжди одразу відписувала, а тут просто зникла», – розповідає подруга Марини, Ольга.

Востаннє на зв’язок жінка вийшла ще 2 березня. Сказала, що в них із сином все добре, тільки укриття далеко, тому вони не виходитимуть з будинку. Марина жила в цій квартирі вдвох із 12-річним сином Іваном. А ще кішка, собака і сусідські папуги, тому виїжджати вони не хотіли. Старша 22-річна дочка та мама Марини були в селі неподалік.

Марина Меть працювала керівником HR департаменту, обожнювала море та свою нову квартиру в Ірпені, куди тривалий час мріяла переїхати.

Родина, друзі та знайомі дуже тепло розповідають про цю сім’ю:
«Маринка дуже любила життя, спілкування, природу, з дитинства обожнювала тварин, тому у неї був песик і котик, які з нею і загинули. Вона надзвичайно любила подорожі та море. А синочок Ваня був сенсом її життя. У Марини залишилася старша донька.»

У Марини залишились старша донька та батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.