Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

Я всі свої сімнадцять років мешкаю в Україні. І тут влучно можна процитувати словами з пісні: "Волинь моя, Краса моя, Земля моя сонячна". Так, я з Волинської області з мальовничого села Олеськ. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, моя сім'я свідомо прийняла рішення: залишитися в Україні. Хто як не ми буде наближати неньку до перемоги? Ми потрібні їй, а вона нам.

Війна кардинально змінила мене - я подорослішала. Саме того зимового ранку я зрозуміла, що не вміла цінувати простих, але таких необхідних речей. Тепер мене робить щасливою: посмішка рідних, захід сонця, шелест листя та літній дощик, який намочить тебе до нитки, спокійна ніч та муркотіння котика. Почуття ненависті стало  водночас моїм тягарем та обов'язком перед державою, нацією та майбутнім наших дітей.

Я ще  більше захоплююсь та цікавлюся українською культурою, вона надихає мене на створення нових робіт. Війна навчила цінувати життя, жити тут і зараз, проживати кожну хвилину, а не існувати.

Я закінчила ліцей. Десятирічна дівчинка в мені мріяла про цей день ще за декілька років, але вона не знала, що чекає її у невідомому майбутньому: останній дзвінок, який буде лунати особливо - він не лунав, чи той урок, який поставить крапку у дитинстві - він не відбувся. Останні шкільні роки я не сідала за парту, агресор позбавив мене такої можливості.

Попри всі ті негаразди я з усмішкою забрала свідоцтво,  розуміючи, що позаду залишились тільки спогади, ось і  розпочалась нова сторінка мого життя. Я остаточно відшукала своє покликання - це писати вірші та різноманітні історії.

З  Вашим телеграм-каналом я ознайомилась нещодавно. Після складання іспитів мені складно було  повернутись до активного життя. Канал "Твоя суперсила" дав мені мотивацію та силу, у кожному пості я відшукала для себе щось цікаве, або навіть себе. Добірка фільмів зробила мій вечір не тільки затишним, а цікавим. Рекомендуючи Ваш телеграм-канал знайомим, я не задумувалась, що можливо комусь він буде не корисним, наприклад, поради для підвищення продуктивності потрібні кожному, чи правила самодисципліни, які допомагають нам реалізуватись та бачити прогрес. Дякую за Вашу працю!