Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анжела Колосова

«Хочеться нормально жити»

переглядів: 1089

У 2014 році ми виїхали в Закарпатську область. Там живе моя мама, так ми стали переселенцями. Прожили там два роки, але повернулися в Авдіївку. Тут було дуже багато проблем, будинок розікрали. Старша донька з чоловіком живуть на квартирі, у них розірвало опалення, газ – усе.

Хочеться нормально жити

Ми проживаємо тут із 2016 року. 14-й рік ми тут не жили, тому не чули цих жахів. Усі говорили, що тут дуже страшно стріляють. Тому ми і не поверталися. У 2016 році приїхали, газу не було. Іноді пропадає світло й вода. Важко, звичайно, але жити якось треба.

Хочеться нормально жити

У лютому 2017 року був влучання в п’ятий поверх, у нас вилетіло все скло. У залі й на кухні нам вставили скло, а на балконі ні. Ми зимували з розбитим балконом. Спокою немає, звичайно, тому що ми чуємо досі. Слава Богу, що вже немає прильотів у саме місто, але десь по околицях дуже добре чутно.

Хочеться нормально жити

Буває нормально, але коли гроза або починають стріляти, діти починають кричати.

Хочеться нормально жити

Хочеться вже спокою, щоб як раніше ходити на роботу, повертатися додому й не боятися за дітей. Швидше б усе заспокоїлося, щоб продовжувати нормально жити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2014 2016 2017 Текст Історії мирних жінки 2014 2016 2017 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення неповні сім'ї малозабезпечені обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій