Тетяна Верьовкіна загинула 3 липня 2023 року в місті Суми, яке російська армія атакувала безпілотниками типу Shahed 136. Внаслідок влучання дронів зазнали руйнувань два житлові будинки та адміністративна будівля в центрі міста. Цей ворожий обстріл відібрав життя трьох людей.

Горе родин, які втрачають в цій війні своїх близьких, неможливо осягнути

Тетяна Верьовкіна родом із міста Суми, там закінчила школу №4. Працювала у сфері нерухомості: спершу була рієлторкою, а з 2017 року – директоркою агентства нерухомості. Була одруженою, у парі з чоловіком Сергієм прожила майже 40 років.

Колеги та друзі згадують Тетяну доброзичливою, щирою, чудовою спеціалісткою.

«Мені здавалось, що Таня ніколи і мухи не образила. Родина втратила дбайливу та люблячу маму, дружину. Я пишу, а з очей безупинно крапають сльози, бо горе родин, які втрачають в цій війні своїх близьких, неможливо осягнути», – розповіла колега Тетяни, Олена.

«Невимовний сум і жаль!.. Загинула чудова людина, мама, бабуся, любляча і кохана жінка!.. Не можу стримати сліз», – додала однокласниця Тетяни, Аліса.

«Царство небесне тобі, Танечко, не можу зупинити сліз. Ти була гарною і щирою подругою, ти назавжди залишишся в моїх думках», – сказала товаришка загиблої Вікторія.

У Тетяни Верьовкіної залишилися чоловік, діти та онуки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.