25-річна Ірина Силко загинула 14 березня на Чернігівщині. Авто, в якому вона їхала, розстріляли російські військові. Дві кулі потрапили в Ірину…

24 лютого, коли почалась повномасштабна війна, менеджерка одного з київських ресторанів Ірина Силко разом із шеф-кухарем Ігорем виїхали з Києва. Ірина планувала дістатися додому в Чернігів. Проте їй довелося залишитися у батьків Ігоря – в селі Шестовиця.

14 березня Ірина вирушила в Чернігів. Разом з Ігорем вони їхали в авто колоною.

«На машинах були написи «Діти», білі прапори. Ігор їхав за кермом першого авто. Його снайпер застрелив в голову, він помер на місці. За кермом другого був його батько, Іринка, і вагітна жінка з дитиною. Дві кулі потрапили в Іринку… Вони повернулись у Шестовицю. А ми не могли туди доїхати, щоб забрати її. Вона померла», – розповіла мама дівчини Світлана.

Ірина Силко закінчила Глухівський педагогічний університет за спеціальністю «психолог». Другий фах Ірини – туристична та ресторанна справа. Мама пригадує, що її донька дуже гарно співала, любила брати участь в різних святкуваннях та була душею компанії.

«Іринка мала дуже багато друзів, була доброзичливо, чесною. Мала свою точку зору і була правдива. Друзі завжди казали, що вона – справжня. Іринка ніколи нікому не відмовляла в допомозі. Вона в мене єдина донька, ми були з нею дуже близькі», – розповіла Світлана.

В Ірини Силко залишилися батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.