Добрий Вечір, Святий Миколайчик! Мене звати Макарчік, мені 2 роки;) Я ВПО з Донецької області (м.Торецьк) І дуже сумую за своїм домом, хочу скоріше повернутися. Зараз я мешкаю у м.Тернівка (Днепропетровська область) Мені подобається це місто, у мене є тут 2 нових друга. Ми разом граємо, бігаємо, пізнаємо світ)) Я сильний і сміливий, я маленький чоловік, я у місті зі своєю мамочкою, вона потребує моєї підтримки, жінки вони такі, тому ми не маємо права бути слабкими!) Ми все подолаємо, ми переможемо!!! Зараз мені не вистачає моїх улюблених іграшок, я не встиг їх забрати, коли евакуювали нас, було мало часу.

Ще мені завжди потрібні підгузки, нормальна їжа, моя мама дуже старається, але не завжди вистачає коштів. Але я не жаліюся, я потерплю, зараз мені не гірше усіх, головне, щоб настав мир! Мені матуся 3 дня тому купила 2 гарних машинки жовту і зелену, вони швидкі, спортивні, одну з них я б хотів подарувати тобі, щоб ти так само радів як і я!

Я дуже вдячний своїй матусі, вона у мене дуже добра, піклується про мене і завжди поруч. Ще дуже вдячний нашим захисникам, що оберігають нас! Волонтерам, за їх труд, добрі серця. Ще тобі, Миколай, що кохаєш нас і кожного року не забуваєш про діточок, даруєш нам диво! Я мрію про машинки, розвиваючі іграшки, книжки для мого віку. Ще я люблю смаколики як і усі діточки) Веселих свят!!!!