Шум Вероніка

1 курс, комунальний заклад Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж"

Вчителька, яка надихнула на написання – Ляшенко Людмила Іванівна

Моя Україна майбутнього

Україна майбутнього – це прекрасна та безпечна держава. Майбутнє України у наших руках. У такий скрутний час, українці змогли об`єднатися у великий дружний народ. Як кажуть, майбутнього без минулого і теперішнього не буває. Тому треба об`єктивно дивитися на ситуацію,яка відбувається зараз у країні. Війна - це діло не тижня і навіть не місяця, вона може тривати роками.

Дуже важливо розвиватися навіть у воєнний період,бо країна зазнала значних економічних втрат.

Для майбутнього нашої держави потрібен розвиток,тому насамперед хочеться,щоб війна закінчилася. Так як багато спеціалістів різних галузей,знаходяться на фронті і без них буде дуже не просто відбудувати нашу країну. Молоде покоління яке тільки вчиться на спеціальності будуть потрібні у майбутньому. На них дуже велике сподівання,бо вони знають багато інформації та різних способів для вирішення різних проблем. На мій погляд, зараз дуже важливо берегти українську культуру,та показати нашу красу всьому світу.На даному етапі,українці вже намагаються це зробити.Тому якщо казати про сильну країну та народ,ми не можемо обійти наших волонтерів ,вони у самий скрутний час допомагають українцям на найголовніше військовим.Їхня підтримка-це сила нашої армії та незламної країни. Я навіть не знаю,щоб ми без них робили. На цю тему можно дуже довго розмовляти,бо для кожного майбутнє нашої країни різне і їхні цінності теж.

Кожний громадянин повинен старатися якнайкраще виконувати свої завдання. При цьому слід пам’ятати, що кожний із нас також неповторний і має особливі таланти. Ми всі люди та всі індивідуальні та неповторні. Все залежить від нас,як ми будемо ставитися до змін у державі та як будемо діяти у різні випадки .На мою думку важливо допомагати державі тим чим можемо і те,що у наших можливостях.

Я бачу майбутню Україну так:світла та незалежна держава,яка змогла побороти агресію,де весь народ щасливий. Як казала видатна Ліна Костенко: ”Ми унікальна нація. У нас хліборобів морили голодом. Режисери ставили спектаклі у концтаборах. Поетів закопували у вічну мерзлоту. У кого ще є атомний саркофаг? А у нас є.” Це свідчить про нашу унікальність та оригінальність наших людей та держави. Багато випробувань випало на нашу рідну Україну. Але завдяки патріотизму та відданості нашого народу, я впевнена,що всі негаразди скоро покинуть нас. Україна обов’язково стане найрозвиненішою і найсильнішою державою!