Дорогий святий Миколаю,

Привіт! Мене звати Полінка, і мені три роки. Я хочу розповісти вам трошки про себе та нашу сім'ю. Ми живемо разом з мамою в місті Олександрія, що у Кіровоградській області. Але раніше ми мешкали в рідному місті, місті Сєвєродонецьк, на Луганщині.

Мені дуже подобається ходити до дитячого садочка. Там я знаходжу нових друзів, граюся та вчусь. Але є одна річ, яку я сумую - це за моїми іграшками. Вони залишилися вдома, а ми покинули рідне місто через війну. Мама каже, що ми обов'язково повернемося додому, і я вірю їй.

Моя мама, Олена, дуже заботлива. Вона готує мені смачні страви, супроводжує до садочка і завжди поруч, коли мені потрібно. Але нещодавно вона залишилася без роботи через складну ситуацію в рідному місті. Наша родина роз'їхалася, і я дуже сумую за своїми рідними - бабусею, братиками та сестричками. Я мрію, щоб всі ми знову були разом, як раніше, і щоб настав мир.

Святий Миколаю, у мене вдома залишилась моя улюблена лялька з візочком. Я дуже полюбляю її, але я також мрію про нові іграшки. Буду дуже вдячна, якщо ви зробите мені подарунок.

Дякую вам за увагу та за вашу доброту.

З любов'ю,

Полінка