Привіт, Святий Миколає! Мене звати Катерина! Мені 14 років. Я народилася в місті Сєвєродонецьку Луганської області. Це чудове молоде місто хіміків, творчої і талановитої молоді. Зараз я розумію, що це найкраще місто для мене. Зараз я мешкаю в місті Дніпро, у гуртожитку, тут мені подобається, але я дуже сумую за своєю домівкою, яка згоріла вщент від ворожих обстрілів.

Війна докорінно змінила моє життя. Ми мали все: будинок з улюбленими речами, технікою, меблями, подвір’я з чудовими квітами і молодим садочком, який ми з татом посадили минулої весни. Зараз в нас залишилися лише спогади та груди обгорілої цегли, війна помножила на 0 всі наші старання і прагнення. В такий непростий час мені допомагає підтримка рідної сім’ї. Більш за все я сумую за дідусем, бо він не зміг виїхати з нами, тому що доглядав за худобою. Сумую за своїм будинком, своєю кімнатою.

Зараз мені не вистачає РІДНОЇ ДОМІВКИ, МИРУ, РІДНОЇ ШКОЛИ, ЖИВОГО СПІЛКУВАННЯ З ДРУЗЯМИ. Я вдячна Богу, що живу! Вдячна ЗСУ за те, що сміливо боронять нашу Батьківщину! Зараз я мрію про мир, про новий будинок для своєї родини! Святий Миколає, якщо є можливість, принеси мені у подарунок електронну книгу та POWER BANK. Для мене це дуже важливо, бо я займаюсь в рідній школі онлайн, купити наразі ми не маємо змоги! Щиро вірю в дива і в перемогу України.