Святий Миколаю, привіт! Мене звуть Камілла, мені 15 років. Я з міста Авдіївка, Донецька обл. На цей час я з мамою і старенькою бабусею живу в місті Кам'янське, Дніпропетровська область.

Небагато розповім про себе. Я дуже люблю спорт, з самого раннього віку займалася футболом, баскетболом і ходила на вільну боротьбу понад 5 років, після травми у 2020 році, яку я отримала на тренуванні з баскетболу, закінчила свою кар'єру "великої спортсменки". Щодо травми, у мене розрив сухожилля четвертого пальця правої кисті, реабілітацію проходжу і до цього дня. Але все ж таки після двох складних операцій, я не зупинилась займатися баскетболом, і записалася на волейбол. Після півроку тренувань я зламала ліву руку і після мого відновлення, я продовжувала займатися спортом, але війна завадила. Так як я була улюбленцем у всіх моїх тренерів, я і на даний момент спілкуюся з ними по відеозв'язку.

Я дуже хочу іменну баскетбольну форму, це мрія мого дитинства, я хочу вийти в ній за баскетбольну збірну міста Кам'янського і зіграти з іншими командами, які приїжджають до нас на турніри. Хочу, щоб всі бачили, що є такі незламні люди як я. Багато хто знає мою історію і дуже вражені моєю відвагою, бо я виїхала з рідного міста наприкінці квітня. Якщо все ж таки у вас буде можливість втілити мою мрію, скажу переваги: я хочу, щоб вона була чорна, можливо з зеленими вставками з написом "KAMILLA", номер "13". Буду дуже вам вдячна. Величезне дякую, що допомагаєте діткам у такий нелегкий час втілювати свої заповітні мрії.