Я Дмитро, мені 11 років. Народився я в дуже гарному та цікавому місті Лисичанськ, Луганської області. Це шахтарське містечко з доброзичливими людьми, з мальовничими краєвидами, красивими степами та безкрайніми полями соняшників! На жаль, зараз через війну в нашій країні, мені довелося поїхати до міста Кременчук, Полтавської області. В мене з'явилися тут нові друзі, як місцеві та і як я, ВПО.

Ця війна дуже змінила моє ставлення до усього, дуже хочеться повернутися до мирного життя та насолоджуватися кожним днем, зустрічатися з друзями, святкувати Дні народження та інші свята. Найбільш за все я сумую: за своїми бабусею та дідусем, які залишились вдома в Лисичанську, своєю домівкою, де пройшло моє дитинство, де були мої друзі, де залишилися мої найкращі спогади.

Я вдячний моїм батькам, які привезли мене в це місто, де можна навчатися, спілкуватися з друзями. А також я вдячний місцевим жителям, волонтерам, які нам допомагають пережити важкі часи. Святий Миколай хочу в тебе одне попросити, щоб нарешті закінчилася війна та я повернувся додому! Дякую за увагу.