Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Максим Мармазов

"Дорогою до лікарні помер від травм"

переглядів: 41

Життя Максима Мармазова обірвалося у Купʼянську на Харківщині. 14 березня 2024 року він натрапив на невідомий вибухонебезпечний пристрій, пораючись на своєму городі. Дорогою до лікарні Максим помер від травм. За попередніми даними чоловік натрапив на протипіхотну міну натискної дії «Лепесток».

Дорогою до лікарні помер від травм

За тиждень до цього російські військові під час обстрілів житлових будинків Куп’янщини відібрали життя його тещі.

Максимові Мармазову було 44 роки. Він був працівником Куп’янської дільниці Харківської філії «Газмережі», обіймав посаду слюсаря. Працював у газорозподільній галузі 15 років. Його дружина Наталя Мармазова теж працює у цій сфері старшою операторкою сектору обліку газу.

«Газорозподільна галузь втратила висококласного спеціаліста. Він завжди залишиться у пам’яті як професіонал, справжній друг і колега, який за будь-яких умов готовий простягнути руку і допомогти», – розповіли колеги загиблого.

У Максима Мармазова залишилися дружина, син і мама.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Куп'янськ 2022 2023 2024 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій