Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Ткачук

«Доньку налякали обстріли ще у 2015 році, потім – у лютому 2022, а наше житло зруйнували вже двічі»

переглядів: 219

Ми з донькою – мешканці Авдіївки. В 2015 році виїхали до Покровська, тому що нашу квартиру зруйнував сильний артобстріл. Доньці тоді було сім років, її дуже налякали бойові дії. Вона була пригнічена, не могла залишатися сама вдома. Їй допомагав психолог волонтерської організації.  В 2018 році ми повернулися в Авдіївку, звертались до психолога місії Проліска.  

У лютому наше місто знову почали безперестанно бомбити, і в березні ми знову вирішили поїхати з дому. Наше житло було пошкоджене. Близько десяти днів ми перебували у підвалі, потім поїхали до родичів у Кам‘янське на Дніпропетровщині.

Дитина замкнулася в собі, потребує відпочинку і психологічної допомоги. Навчання завершила онлайн в Авдіївській школі, не знайшла в собі сил піти у нову школу в Кам‘янському. Я багато з нею розмовляю, підтримую.  Дуже сподіваюсь, що літній відпочинок допоможе доньці підняти настрій, повірити в себе і знайти нових друзів.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2015 2018 2022 Текст Історії мирних жінки діти 2015 2018 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта житло неповні сім'ї діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій