Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Сергіївна

«Донька дуже боїться вибухів, голосного звуку, крику. Часто плаче»

переглядів: 112

Від початку російської агресії у 2014 році наша родина проживала у м. Макіївка. Нам доводилось часто бути в підвалі, бо біля нашого дому стояли "Гради", які обстрілювали територію Донецької області. По вулицях ходили патрулі - 5 озброєних автоматом солдат. Ми стикнулися з нестачею найнеобхіднішого: води, продуктів, коштів на ліки. Обстріли тривали і вдень, і вночі.

Найбільш шокуючим була величезна кількість військової техніки на вулицях Макіївки та Донецька, комендантська година (ми не виходили після 17.00 на вулицю), озброєні автоматами патрулі, перебування людей літнього віку та дітей у підвалах, непристосованих до цього - без води, каналізації, і були комахи - підвальні блохи.

Моя дитина була свідком величезної кількості військової техніки на вулицях Макіївки та Донецька. Неодноразовово ми були свідками перевірок озброєнних автоматами патрулів, які обшуковували людей на вулиці. Будинок, у якому жили - сильно хитався. Донька дуже боїться вибухів, голосного звуку, крику. Часто плаче.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Макіївка 2014 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти обстріли Донецька окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій