Привіт, Святий Миколаю. Мене звати Матвій і мені 4 роки, але зовсім скоро, в лютому вже буде 5 років. Народився я в с. Новоселівка Чернігівського району. Моє село дуже постраждало від війни, наш будинок згорів. Тому зараз я разом з мамою і бабусею проживаю в м. Чернігів. Я добре знаю це місто, тому що моє село знаходиться поруч і я часто тут бував, садочок мій також тут знаходиться.

Садочок дуже довго не працював, адже там облаштовували укриття. Але ось він вже починає працювати, і я дуже цьому радію. Мені дуже подобається ходити до садочку, грати з дітками і навчатися.

Моя сім'я допомагає мені бути сильним і хоробрим, ми дуже піклуємося один про одного. А ще допомагає триматися гордість за наших героїв, які захищають нашу країну.

До війни у мене було дуже багато іграшок, але вони всі згоріли. Мені дуже не вистачає їх. А ще не вистачає того, як було раніше. Коли ми всі разом жили в нашому будинку.

Я дуже мрію про новий будинок в нашому селі, щоб ми могли там жити всі разом, і щоб у нас було руде кошеня. І багато іграшок. І щоб ми перемогли, і всі наші воїни повернулися до своїх рідних.

Дякую, Святий Миколаю, що ти не забуваєш про діток в цей особливо складний час.