Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Вікторівна Федоровська

«Досі стріляють»

переглядів: 709

У нас ще вікна не замінені з іншого боку. Зараз, у 2021-му, воєнні дії бувають рідко, раніше це відбувалося дуже часто. Під час активних бойових дій ми постійно перебували тут. Коли доводилося сидіти в підвалі, ми готували на вогнищах, як і всі. Ми живемо в п’ятиповерховому будинку. Вода і газ переважно постійно є. Іноді відключають тільки на профілактику, якщо десь прорив.

Досі стріляють. Коли не стріляють, відчуваємо себе в безпеці, коли стріляють – ні. Складно, тому що живу тільки на одну пенсію. Роботи немає зовсім. Проживаю з мамою, вона на пенсії.

Із 2014 року ми отримували гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Вона зіграла величезну роль для нас. Було трохи легше, відчувалася якась турбота. Нам допомагали й інші організації: Карітас, «Людина в біді».

Досі стріляють

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новолуганське 2014 2021 Текст Історії мирних жінки пенсіонери 2014 зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло непродовольчі товари літні люди (60+) малозабезпечені перший день війни їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій