Доброго дня Святий Миколай! Мене звати Злата Рудь, мені 3 рочки. Народилася я в місті-Герої Харків, але вже майже третину свого життя я вимушина бути в малесенькому селі Багачка Перша на Полтавщині. Я дуже сумую за рідною домівкою та друзями, адже тут, де я зараз, діточок майже немає.

В селищі тихо, мирно, гарна природа, але рідне місто на те і є рідне. В мене є дві подружки, влітку ми добре гралися разом, але зараз бачу їх дуже рідко, бо вони школярі. З-за моїх вад у розвитку я поки не можу відвідувати дитячій садок, мама возить мене у різні лікарні, але поки що покращення дуже повільне.

Декілька разів я була дома на Харківщині, десь дуже гучно гупало. Але мама казала, що то грім, і тому мені трішки спокійніше було сидіти з нею у коридорі.

Святий Миколаю, я дуже хочу перемоги, дуже хочу миру та повернення додому. Чекаю цього з величезним нетерпінням та кожного дня дякую Богові та ЗСУ за те, що мої рідні живі.

А поки мої подружки у школі, я захоплююсь космічною темою, я вже знаю всі планети Сонячної системи, де яка знаходиться, а також мрію мати в орендованому будинку свій кутик - затишний дитячій будиночок, аби хоч там я трішки краще себе почувала.

Дякую тобі за все! Нехай Перемога настає якнайшвидше!