9 березня 2022 року Володимир Ковтун перестав виходити на зв'язок. Пізніше стало відомо, що його будинок зруйнований ворожим снарядом. А вже після деокупації Київської області чоловіка знайшли закатованим та вбитим.

Чоловіка знайшли закатованим та вбитим

Володимир Ковтун, 45-річний мешканець Бучі, був добре відомим футболістом у своєму регіоні. Свою футбольну кар'єру починав у відомого дитячого тренера Володимира Лисова в Ірпінській ДЮСШ. Володимир заснував та був одним з ключових гравців футбольного клубу «Зірка». Клуб відзначився низкою вдалих матчів, його знали всі поціновувачі футболу. Володимир грав і як польовий гравець, але знайшов себе в якості голкіпера.

Також Володимир часто брав участь у змаганнях з футзалу, грав у складі ветеранських команд. У 2012 році його ФК «Зірка» прославився в Ірпінській футзальній лізі. Команда, в якій грав Володимир, обійшла всіх фаворитів та стала чемпіоном IFL.

«Володимир відзначався бійцівським запальним характером, але водночас в потрібний момент зберігав витримку і холоднокровність, завдяки чому міг спокійно підійти до «позначки» і реалізувати пенальті. Користувався в команді авторитетом та повагою, бо ніколи «не відбував номер на полі», сам грав відповідально та вимогливо ставився до партнерів по команді»
– згадує про нього партнер по команді Сергій Титенко.

Історія з instagram каналу Victims of russia.